Leuvense studenten zorgen voor succesvolle editie van Bloedserieus

De studenten van Bloedserieus Leuven blikken tevreden terug op een zeer succesvolle editie. Tijdens de twee dagen op het Ladeuzeplein en de twee dagen in het gymnasium mochten ze 1825 studenten verwelkomen, waarvan 642 nieuwe bloeddonoren. En dat in volle “COVID – 19 tijden!

De organisatoren zijn iedereen die meehielp om er een succes van te maken heel dankbaar. "Dit mooie resultaat was enkel mogelijk dankzij de inzet van velen. We bedanken dan ook graag de medewerkers van Rode Kruis-Vlaanderen, die vier dagen zeer ijverig bloed prikten. Bedankt ook aan onze vrijwilligers, stuk voor stuk studenten die het beste van zichzelf gegeven hebben met een fantastisch resultaat als gevolg. en uiteraard vooral bedankt aan elke donor die uit z’n kot kwam. Bedankt ook aan onze sponsors en aan iedereen die zich inzette en mee zorgde voor deze geweldige vierdaagse!"

Team bloedserieus verlaat nu even de straten van Leuven, maar werkt achter de schermen opnieuw keihard om er in maart opnieuw te staan. Kon jij deze editie niet aanwezig zijn? Geen enkel probleem! In maart (15/03/2021 tot en met 18/03/2021) is Bloedserieus er weer! Noteer deze data alvast in jouw agenda!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Bloedserieus Leuven

Volg onze Facebookpagina